BBS containerdepots en -werkplaats operator - elearning

{title_nl} 

Scienta, het e-learning centrum van SCT Adviesdiensten B.V. biedt per maart 2012, in navolging van de succesvolle training “BBS voor tankreinigingsmedewerkers”, een geheel nieuwe BBS training voor medewerkers van (tank)containerdepots en containerwerkplaatsen.

De Behaviour Based Safety training sluit aan bij de toegenomen aandacht voor veilig gedrag en is ontwikkeld op verzoek van enkele tankcleaning bedrijven die ook een depot hebben. De training  voldoet daarbij aan de eisen die de Cefic stelt in het kader van BBS programma’s volgens SQAS, maar is ook geschikt voor depot bedrijven die de SQAS niet volgen.

De cursist volgt via de e-learning training via internet, en kan deze op elk gewenst moment onderbreken. Na iedere module volgen oefenvragen om de kennis te toetsen en na de drie modules wordt het theoriedeel afgesloten met een examen. De studiebelasting is ca. 8 uur. Nadat dit examen succesvol is afgesloten, wordt een praktijkbeoordeling uitgevoerd op basis van de door het e-learning programma aangereikte beoordelingscriteria. Deze beoordeling wordt door de leidinggevende uitgevoerd. Nadat de resultaten ingevoerd zijn in de e-learning omgeving, wordt op basis van het totaalresultaat, een BBS-certificaat verkregen dat 1, 2 of 3 jaar geldig is.
De training is vooralsnog alleen beschikbaar in de Nederlandse taal.  Meer informatie is te vinden op www.scienta.org. De training wordt aangeboden voor een prijs van € 155,-- excl. btw per cursist.