Nieuwe en verbeterde functies

Nieuwe en verbeterde functies 

We zijn druk doende geweest om ons Easy to Inspect platform verder te verbeteren. We zijn blij u op de hoogte te kunnen brengen van de volgende verbeteringen:

Nieuwe en verbeterde functies
• Export van inspectieresultaten. Onze vernieuwde export voegt alle inspectieresultaten samen in één tabblad. Hiermee kunt u uw eigen analyse samenstellen of de data zo bewerken, dat u uw eigen rapportageformat samenstelt.
• Export van afwijkingsberichten. De vernieuwde export bevat meer gegevens die betrekking hebben op de afwijking. Hiermee krijgt u meer inzicht en kunt u de export ook gebruiken om actienemers te informeren.
• In het dashboard vermelden wij het commentaar in geval van afwijkingen direct in het samenvattend overzicht.
• De zoekfunctie (filter) in zowel het overzicht van afwijkingen als inspectieresultaten is uitgebreid met de mogelijkheid om uw eigen ID-nummer of het door Easy to Inspect toegekende unieke ID-nummer te zoeken.
• Om beter onderscheid te maken tussen prints van inspectie- en afwijkingsrapporten, hebben we de titels verduidelijkt.
• Via de actieknop in het overzicht van inspectieresultaten, kunt u nu direct de rapportage naar uzelf mailen.

Daarnaast hebben we gewerkt aan de innerlijke schoonheid van Easy to Inspect.
We hebben bestaande problemen opgelost betreffende gebruikersrechten, de presentatie van de datum selectievakken, verbeteringen aan de opmaak van het afwijkingenscherm, verbetering van de verwerking van lege vragen in de analyses, foto oriëntatie van foto’s die via de website worden toegevoegd.

Daarnaast hebben we een tool ingebouwd in onze website die het ons mogelijk maakt om op afstand functies van Easy to Inspect te laten zien of uit te leggen.